• Σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, το κέντρο αισθητικής μας θα παραμείνει κλειστό από 11/02/2021 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.
    Η υπηρεσία των online ραντεβού θα παραμείνει ανενεργή για το διάστημα αυτό.
  • Κάντε τις παραγγελίες των καλλυντικών σας τηλεφωνικά στο 2106026108 ή μέσω email στο info@efikiriakou.gr, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί (μεταφορά σε τράπεζα ή αντικαταβολή) και παραλάβετε με ασφάλεια τα προϊόντα στο σπίτι σας.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις νεότερες ανακοινώνεις της κυβέρνησης, το κέντρο αισθητικής μας θα αναστείλει τη λειτουργία του από τις 11/02/2021, στα πλαίσια της υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων με κρατική εντολή, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Οι παραγγελίες καλλυντικών προϊόντων πραγματοποιούνται με εξ αποστάσεως παραγγελία, μέσω email στο info@efikiriakou.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2106026108. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται είτε με ασφαλή παράδοση στο χώρο σας με δικά μας μέσα (εντός Κορωπίου) είτε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, με δεδομένες όμως τις σχετικές καθυστερήσεις από τις εταιρίες κούριερ, λόγω των έκτακτων συνθηκών.

Για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας www.efikiriakou.gr και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ας περιορίσουμε όλοι τις κοινωνικές επαφές μας στο ελάχιστο δυνατό, τηρώντας όλα τα μέτρα των ειδικών, ώστε να επανέλθουμε γρηγορότερα σε κανονικές συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αφήστε μια απάντηση