Κάντε τον ήλιο φίλο σας με αντιηλιακά Heliocare

Heliocare

Ακτινοβολία και προστασία

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να καταστεί επιζήμια για το δέρμα. Οι ακτίνες UVB προκαλούν εγκαύματα και κοκκινίλες. Οι ακτίνες UVA ευθύνονται για τις συσσωρευτικές βλάβες του δέρματος στη διάρκεια του χρόνου, όπως φωτογήρανση, ρυτίδες, πανάδες, μείωση της άμυνάς του στους περιβαλλοντικούς παράγοντες, ακόμα και βλάβες στο DNA των κυττάρων του.

Ένα αντιηλιακό είναι αποτελεσματικό όταν προσφέρει προστασία ευρέως φάσματος, δηλαδή ενάντια και στη UVB και στην UVA ακτινοβολία. Ο δείκτης SPF (Sun Protection Factor) προσδιορίζει το επίπεδο προστασίας του δέρματος όταν αυτό παραμείνει κάτω από τον ήλιο.  Μεγαλύτερη τιμή SPF, σημαίνει και μεγαλύτερη προστασία.

Γιατί αντιηλιακό Heliocare;

Η Heliocare προχωράει την τεχνολογία των αντιηλιακών ένα βήμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Fernblock®. Η τεχνολογία αυτή είναι αποτέλεσμα της κοινής έρευνας και ανάπτυξης από την φαρμακευτική εταιρεία IFC, το Harvard Medical School και διεθνείς ειδικούς σε θέματα φωτοπροστασίας.

Το συστατικό Fernblock® βασίζεται στο εκχύλισμα του φυτού Polypodium Leucotomos της Κεντρικής Αμερικής. Πρόκειται για ένα είδος φτέρης που, μέσα από την εξελικτική διαδικασία ανά τους αιώνες, απέκτησε ιδιαίτερες ικανότητες προστασίας ενάντια στην ακτινοβολία UV. Το σχετικό εκχύλισμα προέρχεται από φυτά που καλλιεργούνται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής IFC, υπό αυστηρές και ελεγχόμενες συνθήκες, χωρίς φυτοφάρμακα και εντομοκτόνα.

Τεχνολογία Fernblock®

Η χρήση του Fernblock® στα αντιηλιακά προϊόντα της Heliocare, τους δίνει ξεχωριστές φωτοπροστατευτικές ιδιότητες πέραν της απλής προστασίας από εγκαύματα, με 4 επιπλέον δράσεις:

  1. Αντιοξειδωτική δράση: Το Fernblock® εμποδίζει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την ακτινοβολία UV.
  2. Ανοσοπροστατευτική δράση: Το Fernblock® προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος.
  3. Προστατευτική δράση στο κυτταρικό DNA: Το Fernblock® προστατεύει το κυτταρικό DNA, μειώνοντας τον αριθμό των καμμένων κυττάρων που προκαλούνται από την έκθεση σε UV ακτινοβολία.
  4. Προστατευτική δράση στο σύστημα στήριξης του δέρματος: To Fernblock® προστατεύει το σύστημα στήριξης του δέρματος (skin matrix), περιορίζοντας τις αλλοιώσεις που προκαλούνται στους ινοβλάστες από την UV ακτινοβολία.

Τα αντιηλιακά Heliocare με Fernblock® είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος. Διαθέτουν σύστημα πολλαπλών αντιηλιακών φίλτρων τελευταίας τεχνολογίας και αντιοξειδωτικά συστατικά, ενώ έχουν υψηλή καλλυντική αξία και τέλεια υφή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη φωτο-ανοσοπροστατευτική τεχνολογία του Fernblock®, καθιστούν τα Heliocare την καλύτερη δυνατή προστασία από τον ήλιο!

Gel SPF50 50mL Spray SPF50 200mL Compact Oil-Free SPF50 10g Gel Cream Color SPF50 50mL

30,00€

39,00€

   32,00€

 34,00€

Tip: πώς να βάλω σωστά το αντιηλιακό μου;

Για τη σωστή προστασία, το αντιηλιακό πρέπει να καλύπτει ομοιόμορφα όλες τις περιοχές που εκτείθενται στον ήλιο – ακόμα και τον αυχένα, το εσωτερικό του κορμού και των μπράτσων, τα αυτιά και τα δάκτυλα των ποδιών! Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Κάθε 2 ώρες πρέπει να ανανεώνεται και οπωσδήποτε μετά από αθλητικές δραστηριότητες, κολύμπι ή οποιαδήποτε εφίδρωση. Καλό θα ήταν να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο τις ώρες με υψηλή ακτινοβολία. Προσοχή και στα παιδιά: παιδιά κάτω των 3 ετών δεν πρέπει να εκτείθενται απευθείας στον ήλιο.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει όταν παθαίνω ηλιακό έγκαυμα;


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.