Αξιολογήσεις

ΚριτικέςΈχοντας ως στόχο την ικανοποίησή σας, προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο της εξυπηρέτησής σας και να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε με νέες, καινοτόμες τεχνολογίες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε αν πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο!

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ακούσουμε από εσάς οποιαδήποτε κριτική ή πρόταση έχετε να κάνετε, σε σχέση με την εμπειρία της εξυπηρέτησής σας στο κέντρο αισθητικής μας, αφήνοντας ένα σχόλιο ή παρατήρηση σε αυτήν την σελίδα. Και φυσικά είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, με όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας, για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Σας ευχαριστούμε!

7 σχόλια

  1. Έχω να πω μόνο τα καλύτερα! Η Έλενη είναι απλά απίστευτη! Εξαιρετική εξυπηρέτηση, υπέροχη στη δουλειά της και φιλικότατη!

  2. Η πρώτη μου εμπειρία με τη meta therapy εξαιρετική!! Απολαυστική και ακρως αναζωογονητική. Έφη μου ευχαριστώ πολύ!!

  3. Δεν έχω λόγια… είστε οι καλύτερες…

  4. Εξαιρετικές…επαγγελματίες…. Καταρτισμενες και πάντα πρόθυμες… Μπράβο Έφη σε εσένα και στην ομάδα σου Ελένη.. Αναστασία… Δήμητρα….

  5. Η διάθεση των κοριτσιών για πλήρη ενημέρωση όσον αφορά τις υπηρεσίες σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα που προσφέρουν, δημιουργεί αίσθημα πλήρους εμπιστοσύνης από τον πελάτη. Συνεχίστε έτσι κορίτσια!

  6. Τέλεια δουλειά!!!Μπράβο κορίτσια!!!
    Καλές γιορτές!!!

  7. Ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας. Ευχαριστώ πολύ κυρίως την Δήμητρα. Θα σας επισκεφθώ και πάλι σύντομα. Για τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, γεμάτες άγχος και τρέξιμο,προσφερετε ένα μέρος κυρίως ηρεμίας, με τις υπηρεσίες σας.!!!

Αφήστε μια απάντηση