Γίναμε 10 χρονών και το γιορτάζουμε!

Διαγωνισμός - άφησε το σχόλιό σου και κέρδισε

Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που το Εργαστήριο Αισθητικής Έφη Κυριακού έκανε την εμφάνισή του στο χώρο της αισθητικής, με σκοπό την παροχή ποιοτικών και στοχευμένων υπηρεσίων αισθητικής, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις πραγματικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Αυτό από μόνο του είναι ένας καλός λόγος να το γιορτάζουμε και να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που εκδηλώνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Διοργανώνουμε, λοιπόν, ένα διαγωνισμό μέσα από την ιστοσελίδα μας www.efikiriakou.gr και θα κληρωθούν 3 υπέροχα δώρα:

 1. Μια θεραπεία Meta Therapy Μεσοθεραπεία και μάσκα κυτταρίνης, αξίας 80€
 2. Μια θεραπεία 20min ενδοδερμικού μασάζ σώματος με βεντούζες, αξίας 25€
 3. Ένα Μανικιουρ ημιμόνιμο (Shellac), αξίας 17€

 

Πώς θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό;

Απλά εγγραφείτε στη σελίδα μας και αφήστε το σχόλιό σας κάτω από τη σελίδα του δώρου που σας ενδιαφέρει, μέχρι τις 08/01/2017.

Δηλαδή:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη στη σελίδα μας (παλιοί και νέοι χρήστες), αρκεί να αφήσουν σχόλιο τουλάχιστον σε μία από τις παραπάνω σελίδες, μέχρι τις 08/01/2017. Ο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας έχει δικαίωμα μόνο για 1 συμμετοχή ανά δώρο. Πολλαπλές συμμετοχές, δηλαδή περισσότερα από ένα σχόλια ανά χρήστη στην ίδια διαγωνιζόμενη σελίδα, εκλαμβάνονται ως 1 συμμετοχή.

Οι 3 νικητές θα προκύψουν από τους χρήστες που σχολίασαν στις αντίχοιχες σελίδες μετά από 3 αντίστοιχες ηλεκτρονικές κληρώσεις. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας www.efikiriakou.gr και θα ενημερωθούν με email, δωρεάν SMS και τηλεφωνικά (αρκεί να έχουν δηλώσει έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου κατά την εγγραφή τους ή να έχουν ενημερώσει κατάλληλα το προφίλ τους). Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και πρέπει να εξαργυρωθούν, δηλαδή να κλειστεί το αντίστοιχο ραντεβού, μέχρι και τις 31/03/2017.

Παρακαλούμε να μην αναγράφετε στα σχόλια προσωπικά στοιχεία σας όπως το όνομα χρήστη, το συνθηματικό, email, τηλέφωνο κλπ, καθώς τα σχόλια είναι δημόσια και επιπλεόν δε χρειάζεται κάτι τέτοιο για να λάβετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας. Φυσικά, είναι απαραίτητο το περιεχόμενο των σχολίων σας να ακολουθεί τους κανόνες ευπρέπειας και σεβασμού προς την ιστοσελίδα μας και τους άλλους χρήστες της!

Αφήστε, λοιπόν, το σχόλιό σας και καλή επιτυχία!

Δείτε τους νικητές!

 

5 σχόλια

 1. Έφη αρχικά να ευχηθώ σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια να έχετε αυτή την υπέροχη πορεία όπως τα τελευταία 10 χρόνια!!! Ευχαριστούμε πολύ για τα σούπερ δωράκια για ακόμα μια φορά!!!

 2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!!!

  • Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!
   Να αφήσετε σχόλιο στις υπηρεσίες που δίνουμε δώρο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό!!!!

 3. Μαίρη μου ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
  Μην ξεχάσεις να κάνεις σχόλιο και στις σελίδες του διαγωνισμού.
  Σου εύχομαι καλή επιτυχία ☺️

 4. Εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες ομορφιάς, πολύ ζεστό και όμορφο περιβάλλον άρτια καταρτισμενο προσωπικό!!! Να τα εκατοστησετε λοιπόν και να συνεχίσετε πάντα να μας προσφέρετε τις υπηρεσίες σας!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα