Ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος με πιστόλι

Η  ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος με πιστόλι έρχεται να μας διευκολύνει στην διάλυση του τοπικού λίπους, στην οιδηματώδη κυτταρίτιδα και στην επιδερμική σύσφιξη. Για την αποτελεσματικότητα της ενέσιμης μεσοθεραπείας είναι πολύ σημαντικό η έγχυση των δραστικών συστατικών να γίνει ακριβώς στο βάθος που απαιτείται. Για να επιτύχουμε την ακρίβεια των ενέσεων χρησιμοποιούμε την ψηφιακή ακρίβεια του ειδικού πιστολιού μεσοθεραπείας. Το πιστόλι αυτό ελέγχει απόλυτα, με ψηφιακό τρόπο, το βάθος διείσδυσης, την ποσότητα του υλικού της έγχυσης και τον ρυθμό των νυγμών. Οι παράμετροι παραμένουν ίδιες σε κάθε πίεση της σκανδάλης. Έτσι η θεραπεία καθίσταται σαφώς πιο αποτελεσματική και πιο ανώδυνη, σε σχέση με την ενέσιμη μεσοθεραπεία με το χέρι.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος

Θεραπείες σώματος

Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την περιοχή του σώματος, ακολουθούμε διαφορετικά θεραπευτικά πρωτόκολλα:

Αδυνάτισμα

Η πιο αποτελεσματική αμπούλα λιποδιάλυσης είναι αυτή που περιέχει φωσφατιδυλοχολίνη, η οποία εκτελεί μια διεγερτική δράση στην μεμβράνη των λιποκυττάρων προωθώντας την απελευθέρωση των λιπιδίων.

Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 20 ημέρες ως ένα μήνα.

Σύσφιξη

Χρησιμοποιείται αμπούλα που περιέχει συστατικά όπως η διμεθυλαμινοαιθανόλη και η βιταμίνη C, οι οποίες διεγείρουν την δραστηριότητα των ινοβλαστών που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνη, ώστε να αυξήθεί το εξωτερικό πλέγμα του χορίου, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος.

Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 7-10 ημέρες.

Κυτταρίτιδα

Ο ορός που χρησιμοποιείται αποτελείται από λιπολυτικούς παράγοντες και φυσικό εκχύλισμα με διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 15 ημέρες.

Στο σώμα, ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται είναι 6-8 ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα σε συνάρτηση πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή μετά την θεραπεία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.