• Κάντε τις παραγγελίες των καλλυντικών σας τηλεφωνικά στο 2106026108 ή μέσω email στο info@efikiriakou.gr, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί (μεταφορά σε τράπεζα ή αντικαταβολή) και παραλάβετε με ασφάλεια τα προϊόντα στο σπίτι σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID-19

Photo by CDC on Unsplash

Στα πλαίσια συμμόρφωσής μας με τους κανόνες και τις οδηγίες των Δημόσιων Αρχών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) σε σχέση με την προστασία και αντιμετώπιση της έξαρσης του νέου κορωνοϊού Covid-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

  • Στο κέντρο αισθητικής μας ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα των θεραπειών.
  • Το προσωπικό μας ακολουθεί τους κανόνες ατομικής υγιεινής (καθαριότητα, σχολαστικό πλύσιμο των χεριών πριν και μετά τη θεραπεία) και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια μιας χρήσης).
  • Οι χώροι αερίζονται καθημερινά και οι επιφάνειες απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.
  • Τα ραντεβού οργανώνονται με τρόπο ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στο χώρο αναμονής, ενώ οι θεραπείες γίνονται σε ατομικές καμπίνες (δωμάτια) για κάθε πελάτη.

Επίσης, θα θέλαμε τη συνεργασία σας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού:

  • Παρακαλούνται οι πελάτες που εισέρχονται στο χώρο να απολυμαίνουν τα χέρια τους είτε με αντισηπτικό υγρό/τζελ που υπάρχει στη ρεσεψιόν, είτε με πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπούνι και στέγνωμά τους σε χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης.
  • Αν έχετε οποιοδήποτε σύμπτωμα ίωσης (βήχα, συνάχι, πυρετό), σας παρακαλούμε να ακυρώσετε τα ραντεβού σας και να μην εισέρχεστε στο χώρο του κέντρου αισθητικής. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η είσοδό σας στην επιχείρησή μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία, ώστε να ενεργήσουμε όλοι με υπευθυνότητα απέναντι σε αυτήν την ιδιάζουσα κατάσταση και να την ξεπεράσουμε όλοι μαζί με επιτυχία.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.