Θεραπεία βιταμίνης C (Vit-C)

Η θεραπεία βιταμίνης C είναι μια ενισχυμένη αντιοξειδωτική θεραπεία, που αποκαθιστά το φωτογηρασμένο δέρμα, ενώ συμβάλλει στον αποχρωματισμό των πανάδων. Ταυτόχρονα, επαναφέρει την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Θεραπεία Vit-C

Η αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία έγχυσης του Dr Murad επιτυγχάνει την προώθηση της καθαρής βιταμίνης C απευθείας στο δέρμα, δίνοντας άμεσα & θεαματικά αποτελέσματα, με μία μόλις συνεδρία.

Σαν θεραπεία συστήνονται τέσσερεις εφαρμογές, μία την εβδομάδα, για ένα μήνα και για τη συντήρηση του αποτελέσματος μια εφαρμογή τον μήνα.

Για πιο άμεσα αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με δερμοαπόξεση με διαμάντι (diamond dermabrasion), με τη Meta Therapy Μεσοθεραπεία, με θεραπεία οξέων φρούτων καθώς και με ενδοδερμικό μασάζ προσώπου με βεντούζες.

Η θεραπεία βιταμίνης C γίνεται όλο τον χρόνο και ενδείκνυται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να ρυθμίζεται η έκκριση της μελανίνης στο δέρμα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορούν να ενισχυθούν στο σπίτι με προϊόντα Vit-C αφού έχει αποδειχτεί ότι το δέρμα μπορεί κυριολεκτικά να τραφεί με βιταμίνη C τροφοδοτούμενο εξωτερικά.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.