Χημικό πίλινγκ με TCA

Τρίχλωρο οξικό οξύ (TCA)

Το τρίχλωρο οξικό οξύ (trichloroacetic acid ή TCA) είναι ένα πίλιγκ μέσου-μεγάλου βάθους που διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες αντιμετώπισης της γήρανσης, φωτογήρανσης και των σημαδιών της ακμής. Έχει εμφανή αποτελέσματα lifting στο πρόσωπο, ενώ αυξάνει την φωτεινότητα και την ομαλότητα της υφής της επιδερμίδας.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιούμε το TCA σε σταθεροποιημένη και εμπλουτισμένη και με άλλα οξέα μορφή, όπως είναι το ΤΚΒ και το TC Plus. Το TC Plus είναι ένας ιατρικού επιπέδου CLASS I βιο-επιδερμικός ανανεωτής, που βασίζεται στο TCA, σταθεροποιημένο όμως με α-υδρόξυ οξέα. Περιέχει ακόμα μανδελικό και κοχικό οξύ, που ενδυναμώνουν την δράση του πίλινγκ. Η φόρμουλα του TC Plus, σε μορφή γέλης (τζελ), επιτρέπει την σταθεροποίηση του  TCA, χρησιμοποιώντας ένα μίγμα ασθενών και ισχυρών οξέων, τα οποία περιέχονται στο προϊόν και τα οποία αναμειγνύονται στοιχειομετρικά ώστε να καταστεί η θεραπεία σταθερή, ασφαλής και αποτελεσματική.

Το TC Plus συνδυάζει εκτός από το TCA, το κοχικό οξύ και το μανδελικό οξύ. Το κοχικό οξύ διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες λεύκανσης και είναι πολύ καλός αναστολέας της μελανογένεσης (δηλαδή της παραγωγής μελανίνης). Έτσι, αντιμετωπίζει προβλήματα μελασμάτων ή χλοασμάτων, πανάδες και μαύρους κύκλους. Ταυτόχρονα, το μανδελικό οξύ είναι ένα α-υδρόξυ οξύ που προέρχεται από το πικραμύγδαλο και έχει ανασταλτική δράση στην γήρανση του δέρματος και αντιβακτηριδιακή δράση ενάντια στην ακμή. Η άριστη απολεπιστική του ικανότητα προσφέρει λάμψη και τόνωση στο δέρμα.

 


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.