Meta Therapy Mεσοθεραπεία – Το εναλλακτικό λίφτινγκ προσώπου

Dermatude Meta Therapy

Πρόκειται για μια θεραπεία που εξελίσσει τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου ή σώματος που ως τώρα γνωρίσαμε.

Η Meta Therapy Mεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου, που δεν απαιτεί μεγάλο χρόνο αποθεραπείας.

Χρησιμοποιείται η ψηφιακή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας Dermatude Meta-Ject FX50, ολλανδικής κατασκευής, που έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη συχνότητα των μικρονυγμών από 50 ως 120 νυγμούς/δευτερόλεπτο. Στην άκρη της προσαρμόζονται κεφαλές με λεπτές βελόνες, είτε πολυκαρβονικές (με 18 και 32 βελόνες ανάλογα με την περιοχή που θα δουλέψουμε) για πρόσωπο, μάτια, λαιμό, ντεκολτέ και διάφορα σημεία του σώματος, είτε από χειρουργικό ατσάλι (με 9 και 7 βελόνες) για βαθιές και λεπτές ρυτίδες αντίστοιχα. Χάρη στην τεχνολογία της συσκευής, γίνονται χιλιάδες διατρήσεις στο δέρμα ανά δευτερόλεπτο, ανάλογα με την κεφαλή που θα χρησιμοποιηθεί.

Η Meta Therapy Μεσοθεραπεία έχει διπλό ρόλο:

  1. Ενεργοποιεί τη φυσική αναγέννηση του δέρματος, γι’ αυτό και μιλάμε για φυσικό εναλλακτικό lifting προσώπου.
  2. Εφαρμόζει την ακριβή ποσότητα δραστικών συστατικών στο χόριο του δέρματος, δηλαδή εκεί όπου είναι πιο αποτελεσματικά.

Η Meta Therapy Μεσοθεραπεία στοχεύει:

  • Στη διατήρηση και βελτίωση της υγείας του δέρματος τονώνοντας την αιματική και λεμφική κυκλοφορία.
  • Στη σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του λαιμού, στη βελτίωση του οβάλ του προσώπου (αποτέλεσμα lifting).
  • Σε ρυτίδες, χαλάρωση και οιδήματα ακόμα και στην περιοχή των ματιών, μιας και η τεχνολογία της συσκευής μας επιτρέπει να δουλέψουμε στην περιοχή αυτή!
  • Βελτίωση πανάδων, με την χρήση κατάλληλων σκευασμάτων.
  • Σε σημάδια και ουλές από ακμή.
  • Σε ραβδώσεις και χαλάρωση σε περιοχές του σώματος.

Μερικοί οροί και συστατικά που χρησιμοποιούνται για να επιτευγχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι:

Ορός botox: Δρα κατά της σύσπασης των μυικών ινών, μειώνοντας το βάθος των ρυτίδων του προσώπου, ιδιαίτερα στο μέτωπο και τις περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Προέρχεται από το ακετυλοεξαπεπτίδιο και όχι από την βοτουλινική τοξίνη.

Υαλουρονικό οξύ: Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και χάρη στην ιδιότητά του να συγκρατεί μόρια νερού, γεμίζει τις ρυτίδες.

Ideanol lift: Ο ορός αυτός συμμετέχει σαν πρόδρομος στην μετατροπή της χολίνης σε ακετυλοχολίνη, ενός νευροδιαβιβαστή, ο οποίος αυξάνει το βαθμό της μυικής σύσπασης και δίνει ορατά αποτελέσματα lifting.

Multivitamin BCAE: Ορός που περιέχει βιταμίνες Α, Ε, C, B1, B2, B3, B5, B6 οι οποίες δίνουν λάμψη στο δέρμα, δρουν ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, ρυθμίζουν τη λιπαρότητα του δέρματος, βελτιώνουν πανάδες και μαύρους κύκλους και ενισχύουν τη δράση lifting του ορού Ideanol lift.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία: Σε αυτήν την περίπτωση ο ορός που χρησιμοποιείται προέρχεται από το πλάσμα αίματος του ίδιου του ατόμου που δέχεται τη θεραπεία. Ο ορός έχει πολλαπλή δράση ως προς την αναζωογόνηση των ιστών του προσώπου. Η επαναστατική μέθοδος της αυτόλογης μεσοθεραπείας αξιοποιεί το ίδιο το πλάσμα του αίματος με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων. Οι αυξητικοί παράγοντες ενεργοποιούν την κυτταρική αναγέννηση, διεγείροντας τους ινοβλάστες οι οποίοι, με τη σειρά τους, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Μετά την εφαρμογή των προϊόντων και τη σάρωση με τη συσκευή Dermatude, που επιτυγχάνει τη μέγιστη διείσδυσή τους στο δέρμα, ακολουθείται εφαρμογή μάσκας που περιέχει δραστικά και αναπλαστικά συστατικά, κατάλληλα για το πρόβλημα του κάθε περιστατικού.

Η ποικιλία των ορών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παρέχουν στην αισθητικό μεγαλύτερη εξειδίκευση για την αντιμετώπιση της ιδιαιτερότητας κάθε περιστατικού, ενώ έχουν υψηλή διεισδυτική ικανότητα στο δέρμα. Έτσι, μπορούμε να εφαρμόσουμε αποτελεσματικά τον κατάλληλο συνδυασμό δραστικών συστατικών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η Meta Therapy μεσοθεραπεία προτείνεται για 4 ως 6 συνεδρίες, με τις πρώτες 4 να γίνονται μέσα σε διάστημα 7-10 ημερών και οι επόμενες 2, αν θέλουμε καλύτερο αποτέλεσμα, να γίνονται μετά από 15 ημέρες η πρώτη και μετά απο 30 ημέρες η δεύτερη, από το τέλος των 4 πρώτων συνεδριών.

Για συντήρηση του αποτελέσματος προτείνεται να γίνεται 1 θεραπεία μια φορά τον μήνα αν υπάρχει ανάγκη, αλλιώς γίνεται μια επανάληψη των θεραπειών μία φορά τον χρόνο.

29 σχόλια

  1. Σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια σας πολλά με υγεία δημιουργία επιτυχίες κ χαμογέλα!!!! Το ευχαριστώ είναι λίγο για ότι μου έχετε προσφέρει !!!!

  2. Εφη μου χρόνια πολλά!!! Το αξίζεις !!!❤️❤️❤️Μακάρι να είμαι η τυχερή !!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα