Λεμφοενεργειακό μασάζ κυτταρίτιδας

Το λεμφοενεργειακό μασαζ αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα, το τοπικό λίπος και την κατακράτηση υγρών των κάτω και άνω άκρων, ενώ παράλληλα προσφέρει ψυχική ευεξία και χαλάρωση.

Λεμφοενεργειακό μασάζ

Γιατί διαφέρει το λεμφοενεργειακο μασάζ;

Γιατί συγκεντρώνει τα θεραπευτικά οφέλη του λεμφικού μασάζ, της ρεφλεξολογίας, του υπεραιμικού μασάζ και της κινέζικης ιατρικής, ανοίγοντας τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών.

Το μασάζ αυτό βοηθάει το δέρμα να αποκτήσει το σωστό πάχος τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με θρεπτικά συστατικά, διεγείροντας την αιματική κυκλοφορία. Οι δέσμες του συνδετικού ιστού αποκτούν την σωστή μορφή, με αποτέλεσμα να συγκρατούνται πλεον τα λιποκύτταρα στη θέση τους. Τέλος αποστραγγίζεται και το μεσοκυττάριο υγρό.

Στα παχύσαρκα άτομα το μασάζ βοηθάει και στο αδυνάτισμα, καθώς  διεγείρει τους β-υποδοχείς που υπάρχουν στα λιποκύτταρα ώστε να κάνουν λιποδιάλυση. Φυσικά, αποτέλεσμα υπάρχει όταν το μασάζ συνδυάζεται με υποθερμιδική διατροφή.

Τα μασάζ γίνεται με τα χέρια και σκοπεύει στην υπεραιμία της περιοχής. Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται εκχυμώσεις (μώλωπες), ενώ χρησιμοποιούνται αποστραγγιστικά και λιποδιαλύτικά αιθέρια έλαια καθώς και κρέμες.

Για καλύτερα αποτελέσματα απατούνται τουλάχιστον 1 ως 3 συνεδρίες την εβδομάδα, με διάρκεια από 30min ως 1h, ανάλογα με τις προβληματικές περιοχές.

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι η κυτταρίτιδα και πώς αντιμετωπίζεται


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.