Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματοςΗ φιλοσοφία της θεραπείας είναι ίδια με τη Meta Therapy Μεσοθεραπεία με τη διαφορά ότι στοχέυουμε σε περιοχές του σώματος.

Πρόκειται για τεχνική έγχυσης ουσιών με λιποδιαλυτικές, συσφικτικές και αναπλαστικές ιδιότητες στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

Στόχος είναι να «σπάσουμε» το φυσικό φραγμό του δέρματος, ώστε να δράσουν τα δραστικά συστατικά, στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, όπου θα είναι πιο αποτελεσματική η δράση τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των μικρο-διατρήσεων που προκαλούνται από τη σάρωση με τις βελόνες.

Επιπλέον με τις μεθόδους needling πετυχαίνουμε διέγερση του φυσικού μηχανισμού επούλωσης της επιδερμίδας, άρα και κολλαγογέννεση.

Η εφαρμογή γίνεται με:

Ρόλλερ (dermaroller)

Tα μήκη των βελόνων κυμαίνονται από 0,25mm ως και 2,0mm, ανάλογα με το ρόλλερ που θα επιλέξουμε.

Συσκευή  Dermatude Meta Therapy

Χρησιμοποιείται η ψηφιακή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας Dermatude Meta-Ject FX50, ολλανδικής κατασκευής, που έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη συχνότητα των μικρονυγμών από 50 ως 120 νυγμούς/δευτερόλεπτο. Στην άκρη της προσαρμόζονται κεφαλές με λεπτές βελόνες, είτε πολυκαρβονικές (με 18 και 32 βελόνες ανάλογα με την περιοχή που θα δουλέψουμε) για διάφορα σημεία του σώματος, είτε από χειρουργικό ατσάλι (με 9 και 7 βελόνες) στοχευμένα για ραβδώσεις. Λόγω της τεχνολογίας της συσκευής, γίνονται χιλιάδες διατρήσεις στο δέρμα ανά δευτερόλεπτο, ανάλογα με την κεφαλή που θα χρησιμοποιηθεί.

Η θεραπεία έχει πολύ καλά αποτελέσματα για κυτταρίτιδα, επιδερμική χαλάρωση και ραβδώσεις.

Ο αριθμός των συνεδρίων ποικίλει ανάλογα με το προβλήμα που αντιμετωπίζουμε,  ενώ συνιστάται η εφαρμογή μια φορά την εβδομάδα ανά περιοχή.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.