• Κάντε τις παραγγελίες των καλλυντικών σας τηλεφωνικά στο 2106026108 ή μέσω email στο info@efikiriakou.gr, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί (μεταφορά σε τράπεζα ή αντικαταβολή) και παραλάβετε με ασφάλεια τα προϊόντα στο σπίτι σας.

Weyergans High Care Body Wrap (κυτταρίτιδα)

Η θεραπεία High Care Body Wrap είναι μια καλλυντική θεραπεία σώματος της Weyergans που στοχεύει:

  • Στην βελτίωση της κυτταρίτιδας
  • Στην λεμφική παροχέτευση
  • Στην μείωση πόντων

Είναι μια πολύ εξειδικευμένη προϊοντική θεραπεία σώματος που ονομάζεται και καλλυντική θεραπεία συμπίεσης γιατί έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο περίδεσης (τυλίγματος) που σκοπό έχει τη διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας. H συγκεκριμένη θεραπεία δεν χρειάζεται ντουζ ενώ ο τρόπος που γίνεται το τύλιγμα είναι συγκεκριμένος ξεκινώντας από το δεξί πόδι προς τα πάνω και στη συνέχεια το αριστερό προς τα πάνω.

Weyergans High Care Body Wrap

Ξεκινώντας τη θεραπεία, βάζουμε στις περιοχές που έχουν συσσώρευση τοπικού λίπους το “Weyergans ΑΕ STICK” ένα προϊόν που λόγω των συστατικών του, προάγει την ενδοκυτταρική καύση λίπους τοπικά, με την αύξηση του οξυγόνου στους συνδετικούς ιστούς, άρα και των καύσεών τους.

Στο επόμενο βήμα κάνουμε επάλειψη με μάσκα που περιέχει μείγμα από αποξηραμένα φύκια του γλυκού νερού και αιθέρια έλαια, τα οποία δημιουργούν μια θετική πίεση στον ιστό, απελευθερώνοντας το λίπος από τα λιποκύτταρα.

Τα επιπρόσθετα φύκια προάγουν τη σύσφιξη του δέρματος, το έλαιο κανέλλας διεγείρει τη κυκλοφορία και το δέρμα τροφοδοτείται με μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία και παίρνει εξαιρετικά μεγάλη δόση υγρασίας με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να λειαίνεται και να ενδυναμώνεται.

Η περίδεση παραμένει για περίπου 30min και μετά την αφαίρεσή της ακολουθεί ήπιο μασάζ με κρέμα που διεγείρει επιπλέον τη λεμφική παροχέτευση.

Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να είναι η αρχή για κάθε θεραπεία σώματος σαν αποτοξινωτική αλλά και να συνδυαστεί και με θερμοκουβέρτα για καλύτερη απορρόφηση των στοιχείων της μάσκας. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με αντίστοιχη καλλυντική θεραπεία προϊόντων Weyergans στο σπίτι για βελτίωση και διατήρηση του αποτελέσματος.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 40min

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.