• Κάντε τις παραγγελίες των καλλυντικών σας τηλεφωνικά στο 2106026108 ή μέσω email στο info@efikiriakou.gr, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί (μεταφορά σε τράπεζα ή αντικαταβολή) και παραλάβετε με ασφάλεια τα προϊόντα στο σπίτι σας.

Καλλυντικά

Γιατί καλλυντικά;

Καμία αισθητική παροχή δεν μπορεί να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα αν δεν φροντίσετε το δέρμα σας και εσείς οι ίδιες. Τα καλλυντικά συμπληρώνουν και ενισχύουν την οποιαδήποτε θεραπεία, εφόσον φυσικά τα έχει προτείνει η αισθητικός που σας φροντίζει.

Γιατί καλλυντικά από κέντρο αισθητικής;

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στο χώρο της επαγγελματικής αισθητικής, γιατί πιστεύουμε ότι τα καλλυντικά και οι κρέμες είναι συμπλήρωμα της θεραπείας που γίνεται στο ινστιτούτο μας. Η φιλοσοφία των καλλυντικών που χρησιμοποιούμε στην καμπίνα, αλλά και σας παρέχουμε και για το σπίτι, είναι σε απόλυτη αρμονία με τις θεραπείες που σας προσφέρουμε.

Γιατί θέλουμε να υπάρχει η ίδια υψηλή ποιότητα τόσο εντός, όσο και εκτός του κέντρου αισθητικής μας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πάρετε μαζί σας ένα κομμάτι της θεραπείας. Διαβάστε σχετικά με την καλλυντική περιποίηση στο σπίτι.

Μερικές από τις εταιρείες καλλυντικών που χρησιμοποιούμε:

Murad®        medik8®        Dermatude        Germaine de Capuccini        K-surgery        mccosmetics®        Biomaris        Heliocare


Διαβάστε σχετικά:

Καλλυντική περιποίηση στο σπίτι

Υποδεχθείτε μαζί μας τα δύο νέα προϊόντα του Dr. Murad.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.