Καλλυντική περιποίηση στο σπίτι

Καλλυντική περιποίηση στο σπίτι

Είναι κατάλληλη η αισθητικός που συνεργάζομαι για διάφορα προβλήματα του δέρματος μου και για την διατήρηση της υγείας του, να μου προτείνει την καλύτερη δυνατή καλλυντική περιποίηση στο σπίτι;

 

Κάντε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας και προχωράμε να αναλύσουμε το γιατί μια αισθητικός έχει το πλεονέκτημα να προτείνει το κατάλληλο καλλυντικό προϊόν, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους που βλέπουν το δέρμα σας απλά σαν εικόνα.

Η αισθητικός, λοιπόν, έχει μια πιο σαφή εικόνα των αναγκών του δέρματος του πελάτη γιατί:

  • Έχει καταχωρήσει ένα ιστορικό των καθημερινών συνηθειών φροντίδας του δέρματός του.
  • Βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να αγγίξει το δέρμα, καθαρίζοντάς το προηγουμένως και έτσι να αξιολογήσει τις πραγματικές ανάγκες που έχει το δέρμα, με βάση την κλινική του εικόνα.
  • Η αισθητικός, τις περισσότερες φορές, έχει ήδη δει την αντίδραση του δέρματος στα καλλυντικά που προτείνει, μέσα από τις αισθητικές υπηρεσίες που έχει παράσχει στον πελάτη, κατά τις επισκέψεις του στο κέντρο αισθητικής.
  • Η αισθητικός έχει επιλέξει τα πιο προηγμένης τεχνολογίας καλλυντικά μέσα από ένα πολύ μεγάλο πλήθος επαγγελματικών καλλυντικών που κυκλοφορούν στην αγορά.
  • Σε θεραπείες που αφορούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων ρυτίδων, οβάλ του προσώπου, πανάδων αλλά και ακμής, η σωστή επιλογή του καλλυντικού στο σπίτι αποτελεί το 50% της επιτυχίας της αντίστοιχης επαγγελματικής περιποίησης στο κέντρο αισθητικής.

Θα πρέπει να επισημανθεί εδώ ότι η επαγγελματίας αισθητικός είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας, δηλαδή έχει πλήρη επιστημονική κατάρτηση και γνωρίζει τα συστατικά των καλλυντικών και τη δράση τους στο δέρμα.

Τα καλλυντικά εξελίσσονται συνεχώς και αποτελούν πολύ ισχυρά εργαλεία ενάντια στην γήρανση του δέρματος. Η επιλογή τους για την κατάλληλη καλλυντική περιποίηση στο σπίτι, δεν θα πρέπει να γίνεται χωρίς τη συμβουλή του ειδικού που δεν είναι άλλος από την επαγγελματία αισθητικό.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.