Εξτένσιον βλεφαρίδων

Εξτένσιον βλεφαρίδωνΘέλετε βλέμμα έντονο και αφοπλιστικό; Μήπως απλά επιθυμείτε να δώσετε όγκο στα μάτια σας, χωρίς δραματικούς τόνους και υπερβολές; Αποκτήστε το βλέμμα που επιθυμείτε με τα εξτένσιον βλεφαρίδων!

Τι είναι;

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων είναι μια τεχνική κατά την οποία προσκολλάται μια τρίχα-“προέκταση” (extension) σε κάθε μία φυσική σας βλεφαρίδα. Η συγκόλληση γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και είναι μια λεπτομερής και προσεκτική διαδικασία που διαρκεί 1,5 με 2 ώρες, ανάλογα με την περίπτωση.

Τι αποτέλεσμα θα έχω;

Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα (φυσικό look, glamorous, δραματικό κλπ) και πάντα σε συνάρτηση με το είδος της φυσικής βλεφαρίδας στην οποία εφαρμόζεται η τεχνική, επιλέγεται το μήκος, το πάχος και η καμπυλότητα των εξτένσιον.

Πόσο κρατάει το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα κρατάει 3 – 5 εβδομάδες, κάνοντας τη σωστή συντήρηση και φροντίδα των βλεφαρίδων. Σε 20 ημέρες μετά την εφαρμογή γίνεται ένα επαναγέμισμα (refill) για να επιθεωρήσουμε και να συντηρήσουμε το αποτέλεσμα και να βάλουμε εξτένσιον στις νέες βλεφαρίδες σας που έχουν στο μεταξύ ωριμάσει.

Πώς πρέπει να φροντίσω τα εξτένσιον για να μου κρατήσουν;

Είναι απαραίτητη η σωστή υγιεινή και το πλύσιμο των βλεφαρίδων τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με ένα καθαριστικό χωρίς λάδι ή γλυκόλη.
Επιπλέον:

  • Όχι νερό για 2 ημέρες
  • Όχι έκθεση σε υψηλή υγρασία (σάουνα κλπ)
  • Όχι τρίψιμο
  • Όχι περμανάντ ή βαφή και συσκευές περμανάντ
  • Όχι επαφή με αμμωνία ή οξυζενέ
  • Όχι επαφή με προϊόντα με βάση το λάδι, όπως η μάσκαρα με λάδι

Υπάρχει κίνδυνος για τα μάτια ή για πρόκληση αλλεργιών;

Η εφαρμογή γίνεται απο εξειδικευμένο άτομο που έχει εκπαιδευτεί καταλλήλως, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής και προστασίας που διέπουν το ινστιτούτο μας.
Τα εξτένσιον που προσκολλούνται είναι από φυσική τρίχα και είναι συμβατά με τις φυσικές σας βλεφαρίδες.
48 ώρες (2ημέρες) πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται απαραιτήτως η τοποθέτηση δοκιμαστικά μιας εξτένσιον βλεφαρίδας (patch test), για να διαπιστωθεί αν υπάρχει οποιαδήποτε ενόχληση ή αλλεργική αντίδραση. Είναι αυτονόητο πως σε περίπτωση που υπάρξει αντίδραση στο patch test, ΔΕΝ προχωράμε στην τοποθέτηση των βλεφαρίδων!


[go_pricing id=”eyelash_extension”]


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.