Ημιμόνιμο μακιγιάζ (tattoo)

Tattoo φρυδιών
Tattoo φρυδιώνΠρόκειται για μια τεχνική διείσδυσης με μικρονυγμούς, χρωστικών ουσιών, μακράς διάρκειας (1 – 4 έτη) στην επιδερμίδα. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται στην περιοχή των φρυδιών που είναι η πιο διαδεδομένη (tattoo φρυδιών), των βλεφάρων (eyeliner και σκιάσεις ματιών), των χειλιών (διορθώνοντας το σχήμα τους), στη θηλαία άλω μετά από μαστεκτομή, σε αραιό τριχωτό της κεφαλής ή σε υπομελάγχρωση από λεύκη.
Η διάρκεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ – μικροχρωμάτωσης, κυμαίνεται από 1 – 4 χρόνια ανάλογα  με την περιοχή εφαρμογής. Απαιτείται επανάληψη, μέτα από το διάστημα 1 – 4 χρόνων, ανάλογα με το σημείο του δέρματος (π.χ. τα χείλη έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και αυτό σημαίνει πως το χρώμα θα εξασθενίσει πιο εύκολα, με την πάροδο του χρόνου), την ηλικία και τον καθημερινό τρόπο ζωής του ατόμου.
Στο ημιμόνιμο μακιγιάζ χρησιμοποιούμε χρωστικές ουσίες, συνθετικές, οργανικές ή ανόργανες. Παρασκευάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αποστειρωμένες μέχρι τη χρήση τους. Είτε περιέχονται σε συσκευασία μιάς χρήσης, είτε σε ειδική συσκευασία που δεν επιτρέπει την είσοδο αέρα, άρα και μικροβίων.

Τα βασικά βήματα της διαδικασίας είναι:
1. Καθαρισμός και αντισηψία της περιοχής του δέρματος που θα γίνει η εφαρμογή
2. Εφαρμογή αναισθητικής κρέμας
3. Σχεδιασμός και συζήτηση με τον πελάτη για το σχήμα και το χρώμα που επιθυμεί
4. Έναρξη διαδικασίας tattoo

Μετά το τέλος της διαδικασίας γίνεται εφαρμογή της κατάλληλης αναπλαστικής κρέμας και δίνονται οδηγίες για φροντίδα του tattoo για τις επόμενες 7 – 15 μέρες.

Προτείνεται μια συνάντηση μετά από 15 – 20 ημέρες, προκειμένου να εκτιμηθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική εφαρμογή.


Tattoo φρυδιών:  250€
Διάρκεια συνεδρίας: 2h


Το ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται σε συνεργασία με το κέντρο αισθητικής Beauty by Tsouti.

Τα ραντεβού κλείνονται μόνο τηλεφωνικά, κατόπιν συνεννόησης για τη διαθέσιμη ημέρα και ώρα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.