Θεραπείες spa άκρων

Η υγεία του δέρματος των άκρων μας είναι αυτή που θα εντυπωσιάσει και θα ενισχύσει το οποιοδήποτε βερνίκι ή σχέδιο νυχιών έχουμε επιλέξει.

Το spa μανικιούρ ή πεντικιούρ έχει σκοπό να περιποιηθεί το δέρμα των άκρων σας και παράλληλα να σας χαλαρώσει. Συνδυάζει το χαλαρωτικό μασάζ με κινήσεις ρεφλεξολογίας, αρωματικά άλατα και αιθέρια έλαια. Το αποτέλεσμα είναι αίσθηση ξεκούρασης και ευεξίας!

Spa χεριών

Spa χεριώνΤα χέρια βυθίζονται σε διάλυμα αιθέριων ελαίων που μαλακώνει τις σκληρές δερματικές περιοχές, αναδύοντας χαλαρωτικό άρωμα στο χώρο. Ακολουθούν πίλινγκ χεριών με κόκκους και ένζυμα και εφαρμογή μάσκας μέντας. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μασάζ ρεφλεξολογίας που ξεκουράζει και ανακουφίζει τα χέρια.

Στη συνέχεια, αν το επιθυμείτε, μπορεί να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία του μανικιούρ και στο τέλος το χρώμα της επιλογής σας (απλό ή ημιμόνιμο).

 

Spa ποδιών

Spa ποδιώνΗ διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή των χεριών. Η θεραπεία ξεκινάει με ποδόλουτρο αιθέριων ελαίων και συνεχίζει με πίλινγκ μέντας και βοτάνων, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από τις φτέρνες και τα δάκτυλα. Σκοπός είναι να διασταλούν και να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος, ώστε να διεισδύσει η αναζωογονητική μάσκα μέντας. Η μάσκα αυτή ενυδατώνει και χαλαρώνει τα πόδια, ενώ το μασάζ ρεφλεξολογίας που ακολουθεί απομακρύνει όλη την ένταση και την κούραση της ημέρας, αφού στα πόδια καταλήγουν όλες οι απολήξεις των νεύρων.

Αν το επιθυμείτε, μπορεί να ακολουθήσει απλό ή ημιμόνιμο πεντικιούρ.Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.