Μανικιούρ και πεντικιούρ

Ημιμόνιμο μανικιούρΤο μανικιούρ και το πεντικιούρ έχουν ως σκοπό να ομορφύνουν τα χέρια και τα πόδια σας και παράλληλα να θεραπεύσουν και διάφορα προβλήματα των νυχιών, που ενδεχομένως υπάρχουν. Συνήθως, καταλήγουν σε επίστρωση στα νύχια κάποιου βερνικιού με χρώμα της επιλογής σας, είτε σε μορφή απλού βερνικιού (Essie®, CND Vinylux®), είτε σε μορφή ημιμόνιμου (CND Shellac®).

Στο απλό βερνίκι εφαρμόζεται στεγνωτικό νυχιών (SecheVite™) που δίνει έξτρα λάμψη και διάρκεια.

Για την εφαρμογή του ημιμόνιμου βερνικιού ακολουθείται η σχετική διαδικασία η οποία περιλαμβάνει τον πολυμερισμό του βερνικιού Shellac® σε ειδική λάμπα UV. Τα νύχια με ημιμόνιμο μανικιούρ ή πεντικιούρ αποκτούν σκληρότητα και έντονα γυαλιστερή υφή που διαρκεί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Όποιο είδος και να διαλέξετε, απλό ή ημιμόνιμο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αλλά και σχεδίων νυχιών, που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν!

Μανικιούρ

Η συνεδρία του μανικιούρ ξεκινάει αφού αφαιρεθεί το παλιό βερνίκι που ενδεχομένως υπάρχει στα νύχια. Τα νύχια κόβονται και λιμάρονται στο επιθυμητό σχήμα. Τα επωνύχια (“πετσάκια”) μαλακώνουν, βυθίζοντάς τα σε χλιαρό νερό και κόβονται. Το μανικιούρ ολοκληρώνεται εφαρμόζοντας μια θρεπτική βάση και βερνίκι της επιλογής σας, απλό ή ημιμόνιμο (Shellac®).

Πεντικιούρ

Μανικιούρ και πεντικιούρΗ διαδικασία ξεκινάει με ποδόλουτρο σε χλιαρό νερό και ακολουθεί κόψιμο και λιμάρισμα των νυχιών. Αφαιρούνται τα επωνύχια και φροντίζονται τα νύχια που τυχόν αναπτύσσονται μέσα στο δέρμα. Κατόπιν, αφαιρούνται όλες οι σκληρύνσεις. Τα πόδια ξεπλένονται και γίνεται ελαφρύ μασάζ με ενυδατική κρέμα. Το πεντικιούρ ολοκληρώνεται απλώνοντας στα νύχια μια θρεπτική βάση και βερνίκι της επιλογής σας, απλό ή ημιμόνιμο (Shellac®).

19 σχόλια

  1. Σας εύχομαι ολόψυχα κ πάλι χρόνια σας πολλά!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα