Τεχνητά ακρυλικά νύχια

Τεχνητά ακρυλικά νύχιαΗ μέθοδος των τεχνητών νυχιών μάς επιτρέπει να προσθέσουμε μήκος στα φυσικά μας νύχια και να τους δώσουμε το σχήμα και το χρώμα που επιθυμούμε.

Χρησιμοποιείται η μέθοδος των ακρυλικών τεχνητών νυχιών, κατά την οποία αναμιγνύεται υγρό μονομερές με πολυμερή σκόνη. Το μίγμα αρχίζει να σκληραίνει και να σταθεροποιείται με τον αέρα και συνήθως φτάνει την τελική σκληρότητά του σε 15 λεπτά. Στη συνέχεια το υλικό λιμάρεται και μορφοποιείται σύμφωνα με το μήκος και το σχήμα που θέλουμε στο νύχι. Τέλος, μπορεί είτε να γυαλιστεί, για φυσικό αποτέλεσμα, είτε να βαφτεί με οποιδήποτε απλό ή ημιμόνιμο βερνίκι και να εφαρμοστεί οποιοδήποτε σχέδιο θέλουμε.

Στην περίπτωση που δεν θέλουμε να δώσουμε επιπλέον μήκος, αλλά απλά θέλουμε να ενισχύσουμε και να σκληρύνουμε τα φυσικά νύχια μας, ακολουθείται η διαδικασία της ενίσχυσης των φυσικών νυχιών, δημιουργώντας μια ακρυλική στρώση επάνω στο υπάρχον νύχι.

Για τη διατήρηση της ποιότητας του αποτελέσματος, είναι απαραίτητη η διαδικασία συντήρησης μια φορά το μήνα, ώστε να επαναγεμιστούν με ακρυλικό υλικό τα κενά που έχουν προκύψει από την ανάπτυξη των φυσικών νυχιών.

Τα ακρυλικά νύχια μπορούν να διορθωθούν, σε περίπτωση που κάποιο χαλάσει ή σπάσει, ενώ μπορούν να αφαιρεθούν τελείως οποιαδήποτε στιγμή, μέσω ειδικής διαδικασίας στο κέντρο μας, αποκαλύπτοντας το φυσικό νύχι.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.