Τεχνητά νύχια

Τεχνητά ακρυλικά νύχιαΗ μέθοδος των τεχνητών νυχιών μάς επιτρέπει να προσθέσουμε μήκος στα φυσικά μας νύχια και να τους δώσουμε το σχήμα και το χρώμα που επιθυμούμε.

Χρησιμοποιείται η μέθοδος acrygel, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του hard gel και των ακρυλικών νυχιών, χωρίς δυσάρεστες οσμές, γρηγορότερη εφαρμογή και λάμψη. Η επίστρωση μπορεί είτε να γυαλιστεί, για φυσικό αποτέλεσμα, είτε να βαφτεί με οποιδήποτε απλό ή ημιμόνιμο βερνίκι και να εφαρμοστεί οποιοδήποτε σχέδιο ή αξεσουάρ θέλουμε.

Στην περίπτωση που δεν θέλουμε να δώσουμε επιπλέον μήκος, αλλά απλά θέλουμε να ενισχύσουμε και να σκληρύνουμε τα φυσικά νύχια μας, ακολουθείται η διαδικασία της ενίσχυσης των φυσικών νυχιών, δημιουργώντας μια επιπρόσθετη στρώση επάνω στο υπάρχον νύχι.

Για τη διατήρηση της ποιότητας του αποτελέσματος, είναι απαραίτητη η διαδικασία συντήρησης μια φορά το μήνα, ώστε να επαναγεμιστούν με υλικό τα κενά που έχουν προκύψει από την ανάπτυξη των φυσικών νυχιών.

Τα τεχνητά νύχια μπορούν να διορθωθούν, σε περίπτωση που κάποιο χαλάσει ή σπάσει, ενώ μπορούν να αφαιρεθούν τελείως οποιαδήποτε στιγμή, μέσω ειδικής διαδικασίας στο κέντρο μας, αποκαλύπτοντας το φυσικό νύχι.

[go_pricing id=”acrylic_nails_2″]

[go_pricing id=”acrylic_nails_1″]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.