Χαλάρωση στους προσαγωγούς και τα εσωτερικά μέρη των χεριών: το αδύνατο σημείο κάθε γυναίκας!

Χαλάρωση εσωτερικού χεριώνΤα αδύνατα σημεία των περισσότερων γυναικών είναι οι προσαγωγοί και το εσωτερικό των χεριών.

Εκεί το δέρμα λεπταίνει και στη συνέχεια δημιουργείται χαλάρωση. Το δέρμα δηλαδή εμφανίζεται αρκετά λεπτό με ζάρες σαν αποκομμένο  από τον μυ. Η εικόνα αυτή παρατηρείτε ακόμη και σε γυναίκες που προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται και ενώ παρατηρείται ο μυς σφιχτός η εικόνα του δέρματος είναι απογοητευτική.

Οι αιτίες που δημιουργούν αυτήν την εικόνα είναι κυρίως η αυξομείωση του βάρους και η έλλειψη καλλυντικής φροντίδας του δέρματος ώστε να διατηρηθεί η σωστή δομή του.

Για τη φροντίδα του δέρματος σε αυτές τις περιοχές συνίσταται η καθημερινή καλλυντική εφαρμογή κάποιας ενυδατικής κρέμας, ενώ η εφαρμογή πίλινγκ θα βοηθήσει στην ανανέωση του δέρματος της περιοχής.

Στην περίπτωση που υπάρχει το πρόβλημα η καλλυντική φροντίδα στο σπίτι δεν είναι αρκετή, θα πρέπει να ακολουθηθεί και μια σειρά από επαγγελματικές εφαρμογές στο ινστιτούτο αισθητικής.

Η αισθητικές παροχές που εφαρμόζονται στο εργαστήριο αισθητικής, έρχονται να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος και να δώσουν τη λύση σε αυτά τα σημεία. Πρόκειται για σημεία που δεν ενυδατώνονται συχνά και οι δεσμίδες του συνδετικού ιστού έχουν αποδιοργανωθεί, εξαιτίας επιπλέον και της αυξομείωσης του βάρους.

Αποτελεσματικές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα είναι το ενδοδερμικό μασάζ με βεντούζες και η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η εφαρμογή τους αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας .

Πραγματικά πρόκειται για θεραπείες που μεταμορφώνουν το δέρμα σας!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.