Όροι χρήσης

Γενικά

Ο ιστότοπος www.efikiriakou.gr είναι η ιστοσελίδα (στο εξής “Ιστοσελίδα” ή “Ιστότοπος”) ηλεκτρονικής παρουσίασης της ατομικής επιχείρησης με επωνυμία “Κυριακού Γ. Ευπραξία” (ΕΔΡΑ: Βασ. Κωνσταντίνου & Κιμπιζή 12, Κορωπί, ΑΦΜ: 103212681, ΔΟΥ: Κορωπίου, ΑΡ. ΓΕΜΗ: 65560403000, ΤΗΛ: 2106026108, EMAIL: info@efikiriakou.gr και διακριτικό τίτλο “Εργαστήριο Αισθητικής Έφη Κυριακού”) (στο εξής “Επιχείρηση” ή “Επιχείρησή μας”) που δραστηριοποιείται στους τομείς των υπηρεσιών εργαστηρίου αισθητικής και εμπορίας καλλυντικών (ινστιτούτο αισθητικής).

Η χρήση της ιστοσελίδας διέπεται από τους παρόντες όρους χρήσης. Με την επίσκεψη, πλοήγηση και χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται, ο χρήστης συναινεί αυτομάτως με τους όρους αυτούς και τους αποδέχεται. Οι όροι αυτοί μπορούν να ενημερώνονται ή να μεταβάλλονται, θα δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα και θα ισχύουν αμέσως από την ημερομηνία δημοσίευσής τους.

Σκοπιμότητα του ιστότοπου

Σκοπός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι η παρουσίαση των υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτει η Επιχείρηση, η δημοσίευση άρθρων και συμβούλων αισθητικής μέσω blog, στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα σχολιασμού από τους χρήστες, καθώς και η διενέργεια ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού (στο εξής “Online ραντεβού” ή “Ηλεκτρονικό ραντεβού”).

Δημιουργία λογαριασμού μέλους.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει δωρεάν λογαριασμό στην ιστοσελίδα για να αποκτήσει πρόσβαση σε περιεχόμενο και ηλεκτρονικές υπηρεσίες που απευθύνονται μόνο σε εγγεγραμμένα μέλη. Τα στοιχεία που δηλώνονται υποχρεωτικά και καταχωρούνται κατα την εγγραφή είναι το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ένα όνομα χρήστη και ένα συνθηματικό. Επίσης καταχωρείται υποχρεωτικά επιπλέον, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του εγγεγραμμένου μέλους, μόνο στην περίπτωση που ο χρήστης κλείσει για πρώτη φορά Ηλεκτρονικό ραντεβού.

Τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν πρόσβαση στο σύστημα κράτησης ηλεκτρονικού ραντεβού, μπορούν να δουν το προφίλ τους, να διαχειριστούν το λογαριασμό τους και να επωφεληθούν από ειδικές προσφορές μόνο για μέλη, καθώς και να αφήσουν ένα σχόλιο ή αξιολόγηση σε κάποιο άρθρο ή σελίδα. Επίσης, μέσα από το προφίλ τους μπορούν να πληροφορηθούν για τα ραντεβού που έχουν ήδη κλείσει και να τα ακυρώσουν, καθώς και να δουν όλα τα σχόλια/αξιολογήσεις που έχουν κάνει σε άρθρα του blog.

Online ραντεβού

Η Ιστοσελίδα διαθέτει σύστημα κράτησης ηλεκτρονικού ραντεβού, το οποίο είναι προσβάσιμο μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες με ενεργό λογαριασμό. Η διαδικασία κράτησης απαιτεί την καταχώρηση του ονοματεπώνυμου, του αριθμού του τηλεφώνου (κατα προτίμηση κινητού) και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του χρήστη. Ο χρήστης επιλέγει την υπηρεσία που επιθυμεί, και ακολουθεί τις οδηγίες που εμφανίζονται σε κάθε βήμα. Μόλις η κρατήση ολοκληρωθεί αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον χρήστη, που περιέχει τις λεπτομερείες του ραντεβού του και σχετικές οδηγίες. Όλα τα ραντεβού που βρίσκοντα σε ισχύ αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας και ο χρήστης έχει πρόσβαση σε αυτά μέσα από το προφίλ του. Ένα ραντεβού θεωρείται ότι έχει κρατηθεί επιτυχώς όταν έχει λάβει μοναδικό αύξοντα αριθμό και έχει αποθηκευτεί στην βάση δεδομένων.

Πληρωμή

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με τη φυσική παρουσία του πελάτη στην Επιχείρησή μας, με μετρητά ή τραπεζική κάρτα. Όλες οι εμφανιζόμενες τιμές στην Ιστοσελίδα περιέχουν ΦΠΑ 24%.

Κουπόνια

Τα κουπόνια αφορούν εκπτώσεις ή μειώσεις τιμών και εφαρμόζονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και μόνο στην ιστοσελίδα μας, μέσω του συστήματος κράτησης ηλεκτρονικού ραντεβού. Τα κουπόνια δεν ισχύουν σε υπηρεσίες που βρίσκονται ήδη σε προσφορά. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπερισχύει η προσφορά έναντι του κουπονιού.

Τροποποίηση, ακύρωση και μη εμφάνιση στο ραντεβού

Η τροποποίηση ενός ραντεβού (π.χ. αλλαγή ημέρας και ώρας) μπορεί να πραγματοποιηθεί με την ακύρωση του ραντεβού και την κράτηση ενός νέου στις διαθέσιμες ημέρες και ώρες. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και με την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με την Επιχείρησή μας.

Η ακύρωση ενός ραντεβού μπορεί να γίνει μέσα από το προφίλ χρήστη, επιλέγοντας το κουμπί “ΑΚΥΡΩΣΗ”, δίπλα από το ραντεβού ή ακολουθώντας το σύνδεσμο ακύρωσης που περιέχεται στο email με τις πληροφορίες του ραντεβού, που εστάλλει κατά την κράτησή του.

Η τροποποίηση και η ακύρωση ενός ραντεβού πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξή του.

Μη εμφάνιση στο ραντεβού, χωρίς ειδοποίηση ή με ειδοποίηση για ακύρωση σε διάστημα μικρότερο από 1 ώρα από την έναρξή του, καθιστά το ραντεβού άκυρο. Στις 2 “μη εμφανίσεις”, ο λογαριασμός χρήστη θα απενεργοποιείται άμεσα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του χρήστη. Για την εκ νέου ενεργοποίηση του λογαριασμού, ο χρήστης οφείλει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή να εμφανιστεί αυτοπροσώπως στην Επιχείρηση για να κλείσει ενδεχομένως κάποιο επόμενο ραντεβού. Αν είναι συνεπής στο επόμενο ραντεβού του, τότε ο λογαριασμός του ενεργοποιείται ξανά.

Υποχρεώσεις μελών

Τα στοιχεία εισόδου του εγγεγραμμένου χρήστη στην Ιστοσελίδα (όνομα χρήστη και συνθηματικό) είναι αυστηρώς προσωπικά. Ο χρήστης οφείλει να μην κοινοποιεί τα στοιχεία αυτά σε τρίτους και να φροντίζει για την ασφαλή αποθήκευση του συνθηματικού του. Σε αντίθετη περίπτωση, η Επιχείρηση δε φέρει ευθύνη για τροποποίηση στοιχείων επικοινωνίας, κρατήσεις ραντεβού ή σχόλια που θα φαίνεται ότι έγιναν από τον χρήστη. Σε περίπτωση απώλειας συνθηματικού ή αν υπάρχει υπόνοια παραβίασής του από τρίτο, τότε ο χρήστης οφείλει άμεσα να προβεί σε αλλαγή συνθηματικού ή να ενημερώσει τον διαχειριστή του Ιστότοπου στη διεύθυνση admin@efikiriakou.gr.

Στο blog της Ιστοσελίδας υπάρχει η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να αφήσουν σχόλιο ή απάντηση σε άλλο σχόλιο. Κατά τον σχολιασμό ο χρήστης οφείλει να ακολουθεί τους κανόνες ευπρέπειας, ηθικής και σεβασμού. Απαγορεύεται η δημοσίευση υβριστικών, άσεμνων, χυδαίων, βλάσφημων, συκοφαντικών, δυσφημιστικών, απειλητικών, προσβλητικών ή γενικότερα αντίθετων στα χρηστά ήθη μηνυμάτων ή επίσης η δημοσίευση μηνυμάτων που παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο τρίτων, περιέχουν θρησκευτικές, φυλετικές ή άλλες διακρίσεις και εν γένει η δημοσίευση μυνημάτων και περιεχομένου που προσβάλει την προσωπικότητα και την ακεραιότητα τρίτων ή παρακινούν σε πράξεις παράνομες και αξιόποινες. Όλα τα σχόλια και οι απαντήσεις υπόκεινται σε έγκριση από το διαχείριστή και σε περίπτωση που δεν συνάδουν με τους παρόντες όρους, τότε αυτόματα διαγράφονται πριν δημοσιευτούν.

Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας (όπως κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, γραφικά, λογότυποι, κλπ) είναι πνευματική ιδιοκτησία της Επιχείρησης μας ή των αντίστοιχων κατόχων τους, σε περίπτωση περιεχομένου τρίτων. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή όλου του περιεχομένου και η χρησιμοποίησή του χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Επιχείρησης.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι τρίτων

Στην Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχονται σύνδεσμοι που οδηγούν σε ιστοσελίδες τρίτων. Οι ιστοσελίδες αυτές διέπονται από τους δικούς τους όρους χρήσης, πολιτικής προσωπικών δεδομένων και cookies. Η Επιχείρησή μας δεν ελέγχει και δεν υποστηρίζει καμία από αυτές τις ιστοσελίδες τρίτων και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους ή την πολιτική λειτουργίας τους. Συνιστάται ο χρήστης να ελέγχει τους όρους χρήσης της κάθε ιστοσελίδας που αντιστοιχεί σε εξωτερικό σύνδεσμο, πριν την επίσκεψή του σε αυτές. Η περίληψη των συνδέσμων αυτών στην Ιστοσελίδα μας, δε σημαίνει με κανέναν τρόπο, ότι η Επιχείρησή μας συμφωνεί, υποστηρίζει ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες τους.

Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2018

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.